Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woonst in Aalst Sint-Truiden is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign helemaal aan onze vakspecialisten over te laten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Aalst Sint-Truiden jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Aalstse project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt van ons een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Aalst Sint-Truiden totaal opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. De communicatie laten we telkens helder verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Jouw bouwproject in Aalst Sint-Truiden laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan uiteenlopende projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Aalstse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Aalst Sint-Truiden hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!