Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of huis in Aalter ontnemen we al je zorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Aalter jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een goede interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Aalter.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal overnemen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Aalterse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Aalterse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Aalter compleet opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om potentiële problemen of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Aalter hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!