Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woonst of zaak in Aarsele ontzorgen we je compleet. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Aarsele jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Aarseelse project

Droom je van een verzorgd en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Aarsele helemaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurontwerper bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Aarsele laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Aarseelse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Aarsele overlaten aan onze interieurarchitecten.