Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woning in Aartselaar ontzorgen we je compleet. Hoe we dat doen? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Aartselaar jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Aartselaarse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Aartselaar totaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Aartselaarse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Aartselaar laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning een upgrade gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Aartselaar om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.