Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Adinkerke ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Adinkerke jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Adinkerkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

High-end interieur voor jouw Adinkerkse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Adinkerke compleet uitwerkt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede interieurdesigner creëert zijn of haar unieke stijl. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Adinkerke te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat vernieuwing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Adinkerke om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.