Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Alken nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Alken jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Alkense project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Alken wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt totaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Alken laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Alkense bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan jouw zaak of woonst een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Alken gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!