Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Alsemberg nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Alsemberg jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Alsembergse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en openbare ruimte. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Alsemberg laten schitteren.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Alsembergse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Alsemberg compleet opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke problemen. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst nood aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Laat je bouwproject in Alsemberg over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!