Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of huis in As ontnemen we al je zorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, finesse en warmte uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in As jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Asserse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Asserse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een persoonlijke interieurdesigner toegekend die jouw project in As compleet opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie telkens op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke complicaties: we houden je telkens op de hoogte. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een kwalitatieve interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in As. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Deel je ideeën dan zeker met ons. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in As over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!