Bij Okyo streven we perfectie na. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of zaak in Aspelare nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Aspelare jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Aspelare te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Aspelaarse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Aspelare wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële problemen. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar verwezenlijkingen met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Aspelaarse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat vernieuwing gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Aspelare zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!