Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Asse is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Asse jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Asse.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Assese bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Assese project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Asse totaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om eventuele problemen of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Asse om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.