Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Astene is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Astene jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woonst of publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Astene laten fonkelen.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook helemaal renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Astense bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Astense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw hoogst-persoonlijke interieurdesigner werkt je project in Astene uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en mogelijke problemen. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat opfrissing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Astene om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.