Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw zaak of woonst in Avekapelle nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. We maken daarbij gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Avekapelle jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

High-end interieur voor jouw Avekapelse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Avekapelle compleet opvolgt en uitwerkt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We geven regelmatig feedback over nieuwe evoluties en potentiële complicaties. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. We stemmen iedere ruimte compleet af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en openbare ruimte. Jouw bouwproject in Avekapelle laten fonkelen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Avekapelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Avekapelle over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!