Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Baaigem nemen we al je zorgen weg. Hoe we dat doen? Door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Baaigem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan diverse grote projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Baaigemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Baaigemse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Baaigem totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Baaigem. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Baaigem overlaten aan onze interieurarchitecten.