Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw woonst of zaak in Baal is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign totaal aan onze professionals over te laten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Baal jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Baalse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Baal totaal opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Jouw bouwproject in Baal laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Baalse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Baal!