Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw zaak of huis in Baardegem is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Baardegem jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Baardegemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Baardegemse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Baardegem totaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een woning. Jouw bouwproject in Baardegem laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat opfrissing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. Je kan je bouwproject in Baardegem zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!