Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Balegem is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp compleet aan onze vakspecialisten over te laten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Balegem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Balegem te laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet renoveren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Balegemse bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Balegemse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Balegem totaal opvolgt en uitwerkt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Balegem!