Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Bambrugge is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp volledig aan onze professionals over te laten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Bambrugge jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Bambrugge.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook compleet renoreveren. Foto’s van de eindresultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Brambrugse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Brambrugse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Bambrugge wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Je mag zeker zijn van een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. We luisteren naar je eisen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bambrugge om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.