Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of zaak in Bassevelde ontzorgen we je totaal. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bassevelde jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Basseveldse project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Bassevelde uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële moeilijkheden. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en openbare ruimte. Jouw bouwproject in Bassevelde laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Haar verwezenlijkingen draagt Okyo met veel trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia helemaal renoveren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Basseveldse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woonst behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Laat je bouwproject in Bassevelde over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!