Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Bavikhove is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Bavikhove jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Bavikhoofse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Bavikhoofse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan moet je bij Okyo zijn. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Bavikhove compleet opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke problemen. Zo garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of huis. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Bavikhove. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bavikhove om tot een prachtig eindresultaat.