Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurontwerper van jouw huis of onderneming in Beernem nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Dat gebeurt met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Beernem jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Beernemse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Beernem volledig opvolgt en uitwerkt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Verder verloopt de communicatie steeds op transparante wijze. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Zo kunnen we een aangename samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we totaal verbouwen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Beernemse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een woonst of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Beernem. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft het interieur van jouw zaak of woonst behoefte aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Beernem!