Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als binnenhuisarchitect van jouw huis of onderneming in Beerst is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Beerst jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurontwerper bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Beerst te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Beerstse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Beerst wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we telkens transparant verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je altijd op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Beerstse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo maken zonder twijfel wat moois van je bouwproject in Beerst!