Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Beerzel nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Beerzel jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugzien op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Beerzelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Het gebruik van duurzame materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of woonst. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Beerzel.

High-end interieur voor jouw Beerzelse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toegewezen die jouw project in Beerzel totaal opvolgt en uitwerkt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Beerzel over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!