Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Begijnendijk nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Begijnendijk jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Begijnendijk laten stralen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Al zin om jouw Begijnendijkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Begijnendijkse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Begijnendijk compleet opvolgt en ontwikkelt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en eventuele moeilijkheden. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van jouw vereisten stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Begijnendijk overlaten aan onze interieurarchitecten.