Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of huis in Beigem ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurdesign compleet aan onze vakspecialisten over te laten. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, klasse en warmte. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Beigem jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Beigemse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Beigem totaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan verschillende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Beigemse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere binnenhuisarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Beigem laten schitteren. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Beigem overlaten aan onze interieurarchitecten.