Bij Okyo gaan we nooit voor half werk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Bekegem ontzorgen we je totaal. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bekegem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Een sterke interieurdesigner streeft een geheel unieke stijl na. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woning. De interieurontwerper waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Bekegem te laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Bekegemse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Jouw project in Bekegem wordt helemaal uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke interieurarchitect. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Bekegemse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Bekegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!