Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurdesigner van jouw woning of zaak in Bekkerzeel is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bekkerzeel jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig opknappen. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Bekkerzeelse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Bekkerzeelse project

Droom je van een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Bekkerzeel volledig opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Bekkerzeel te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw zaak of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. Laat je bouwproject in Bekkerzeel over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!