Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw huis of zaak in Bellem nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bellem jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of huis. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Bellem te laten schitteren.

High-end interieur voor jouw Bellemse project

Wil je graag een verzorgd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Bellem totaal uitwerkt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of eventuele complicaties: we houden je steeds op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Bellemse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bellem om tot een prachtig eindresultaat.