Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurontwerper van jouw woning of zaak in Belsele is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, klasse en warmte uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Belsele jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig verbouwen. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Belseelse bouwproject?

High-end interieur voor jouw Belseelse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan moet je bij Okyo zijn. Jouw persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Belsele uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we steeds helder verlopen. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of potentiële problemen: we houden je steeds op de hoogte. Je kan rekenen op een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere binnenhuisarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van duurzame materialen en verfijnde afwerkingen. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Belsele te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft jouw onderneming of woning behoefte aan een nieuw, fris interieur? Laat dan zeker van je horen. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Belsele overlaten aan onze interieurarchitecten.