Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Berendrecht-Zandvliet-Lillo is het ons doel om je totaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Berendrecht-Zandvliet-Lillo jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een huis en openbare ruimte. De interieurdesigner waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Berendrecht-Zandvliet-Lillo te laten fonkelen.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Berendrechtse-Zandvlietse-Lillose project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Berendrecht-Zandvliet-Lillo wordt volledig uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om mogelijke moeilijkheden of nieuwe evoluties: we houden je steeds op de hoogte. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig verbouwen. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Berendrechtse-Zandvlietse-Lillose bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw woning of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Berendrecht-Zandvliet-Lillo om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.