Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Berlingen is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Berlingen jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Op al onze realisaties blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook volledig renoreveren. Foto’s van de resultaten? Die zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Berlingense bouwproject?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Berlingense project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Je krijgt een persoonlijke binnenhuisarchitect toegekend die jouw project in Berlingen volledig opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We houden je op de hoogte van alle evoluties en eventuele complicaties. Je kan rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: woning of openbare ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Berlingen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat opfrissing gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Berlingen overlaten aan onze interieurarchitecten.