Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw zaak of woning in Bevel ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje helemaal aan onze professionals over te laten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, finesse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Bevel jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, horecazaken als particulieren gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Bevelse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. We zorgen er verder voor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Bevel laten stralen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Bevelse project

Droom je van een smaakvol en luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan moet je bij Okyo zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toe die jouw project in Bevel helemaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je telkens op de hoogte. Op die manier staan we in voor een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Heeft jouw onderneming of huis behoefte aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Bevel overlaten aan onze interieurarchitecten.