Bij Okyo gaan we niet voor half werk. Als interieurarchitect van jouw huis of onderneming in Bever is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Hoe precies? Door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bever jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurontwerper probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. Het gebruik van degelijke materialen en verfijnde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. We stemmen iedere ruimte volledig af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. De binnenhuisarchitect waarmee je samenwerkt doet er alles aan om jouw bouwproject in Bever te laten fonkelen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan uiteenlopende projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Beverse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Beverse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Jouw project in Bever wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. Of het nu gaat om eventuele complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Laat er geen gras over groeien en kom bij ons langs. Aan de hand van jouw wensen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bever om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.