Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw zaak of huis in Beveren Roeselare nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Beveren Roeselare jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Beverse project

Droom je van een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Beveren Roeselare totaal opvolgt en ontwikkelt. We stellen een plan op waarbij time management goed in het oog wordt gehouden. Verder verloopt de communicatie altijd op transparante wijze. Of het nu gaat om potentiële complicaties of nieuwe evoluties: we houden je altijd op de hoogte. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met persoonlijke uitstraling

Iedere interieurdesigner bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat geldt ook voor ons. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een publieke ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Beveren Roeselare te laten schitteren.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Beverse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Kan het interieur van jouw onderneming of huis een upgrade gebruiken? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Beveren Roeselare!