Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Beveren Waregem is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door het interieurontwerp over te laten aan onze professionals. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Beveren Waregem jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Beverse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner bouw je een eigen, unieke stijl uit. Ook voor ons geldt die bewering. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Beveren Waregem te laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Beverse project

Droom je van een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan staat Okyo je maar al te graag bij. Jouw hoogst-persoonlijke interieurontwerper werkt je project in Beveren Waregem uit en volgt alles op de voet. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. De communicatie laten we altijd transparant verlopen. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of potentiële complicaties. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Wil je het interieur van jouw woonst of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Beveren Waregem over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!