Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als binnenhuisarchitect van jouw woonst of onderneming in Bikschote is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met aandacht voor de kleinste details – een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Bikschote jarenlang van een uniek interieur met stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Wij konden onze stempel drukken op uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze verwezenlijkingen, maar er zijn wel enkele uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten kan je terugzien op deze pagina. Al zin om jouw Bikschootse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: huis of openbare ruimte. Onze interieurarchitecten zullen er alles aan doen om jouw bouwproject in Bikschote te laten stralen.

High-end interieur voor jouw Bikschootse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Bikschote compleet opvolgt en ontwikkelt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een heldere en transparante aanpak. Of het nu gaat om nieuwe evoluties of mogelijke moeilijkheden: we houden je altijd op de hoogte. Je kan rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst een upgrade gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Je kan je bouwproject in Bikschote hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!