Bij Okyo gaan we nooit voor minder dan perfectie. Als interieurdesigner van jouw zaak of woning in Bissegem is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met toewijding voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Bissegem jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een eigen, unieke stijl uitbouwen is waar heel wat architecten naar streven. Ook bij ons is dat het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Bissegem te laten fonkelen.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Bissegemse project

Is een smaakvol, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Okyo helpt je er graag mee. We wijzen je een persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Bissegem helemaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een nauwgezet tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden al meewerken aan diverse projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten? Die kan je terugvinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Bissegemse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw onderneming of woonst wat opfrissing gebruiken? Laat dan zeker van je horen. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Bissegem over aan onze interieurarchitecten en we maken er hoe dan ook wat moois van!