Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw huis of zaak in Blaasveld is het ons doel om je volledig te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt finesse, warmte en rust uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Blaasveld jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde vormgeving. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woning en publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Blaasveld laten fonkelen.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo draagt haar realisaties met trots. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan uiteenlopende grote projecten. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Met veel trots kijken we terug naar al onze voorgaande projecten, maar toch zijn er paar uitblinkers. Van Celis – handelaar in bouwmaterialen – kregen we bijvoorbeeld de kans om enkele filialen in een nieuw jasjes te steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia compleet renoveren. Foto’s van de resultaten kan je terugvinden op deze pagina. Al zin om jouw Blaasveldse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Blaasveldse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Blaasveld compleet ontwikkelt en opvolgt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële problemen. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw woonst of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Laat dan zeker van je horen. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je wensen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Blaasveld overlaten aan onze interieurarchitecten.