Okyo staat voor klassewerk. Als interieurarchitect van jouw woning of onderneming in Blanden nemen we al je zorgen weg. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Blanden jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Blandense project

Is een verfijnd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan is Okyo jouw partner in crime. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Blanden helemaal uitwerkt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke problemen. Zo garanderen we een spontane samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot en uitdagend project dat we toch binnen een mooie tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Blandense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Een sterke interieurarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van degelijke materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte wordt compleet afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Blanden te laten fonkelen. interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw zaak of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Blanden overlaten aan onze interieurarchitecten.