Okyo staat voor klassewerk. Als binnenhuisarchitect van jouw woning of zaak in Bocholt nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en klasse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bocholt jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Bocholtse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Bocholt wordt compleet uitgewerkt en opgevolgd door je persoonlijke binnenhuisarchitect. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft altijd op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Zo kan je rekenen op een aangename samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een woonst en publieke ruimte. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Bocholt laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal verbouwen. Foto’s van de resultaten vind je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Bocholtse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woonst wat vernieuwing gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We komen samen voor een eerste overleg waarna we een plan opstellen dat aan al je verwachtingen voldoet. Laat je bouwproject in Bocholt over aan onze interieurarchitecten en we maken er zonder twijfel wat moois van!