Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Bogaarden ontzorgen we je helemaal. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. Zij stellen een plan op dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt rust, warmte en klasse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Bogaarden jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan verschillende projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, horecazaken als particulieren. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Dit grote en uitdagende project konden we binnen een zeer mooie tijdspanne afwerken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zie je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Bogaardse bouwproject?

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke interieurarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Ook bij ons is dat het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte totaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Uiteraard maken we daarbij het onderscheid tussen een publieke ruimte of een huis. Jouw bouwproject in Bogaarden laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

High-end interieur voor jouw Bogaardse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Bogaarden totaal uitwerkt en opvolgt. We zetten een plan op poten en zorgen ervoor dat de timing gerespecteerd wordt. Verder vinden we het belangrijk om op heldere en transparante wijze te communiceren met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als eindresultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Wil je het interieur van jouw huis of onderneming graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je vereisten voldoet. De interieurarchitecten van Okyo maken gegarandeerd wat moois van je bouwproject in Bogaarden!