Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw woonst of zaak in Bonheiden ontzorgen we je totaal. Hoe precies? Door het interieurontwerp over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Bonheiden jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Bonheidense project

Is een verzorgd, luxueus interieur iets waar je al jaren van droomt? Dan kan een samenwerking met Okyo interessant zijn. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurarchitect toe die jouw project in Bonheiden totaal opvolgt en ontwikkelt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Op die manier garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurarchitect bouwt zijn of haar eigen stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We benadrukken het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een openbare ruimte of huis. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Bonheiden laten schitteren.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo blikt met veel trots terug op haar realisaties. We kregen de kans om te kunnen meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal opknappen. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Bonheidense bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw onderneming of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Bonheiden zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!