Okyo staat voor klassewerk. Als interieurdesigner van jouw onderneming of woonst in Booitshoeke ontnemen we al je zorgen. Dat doen we door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, degelijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo maken onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil en geniet jij in Booitshoeke jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een sterke binnenhuisarchitect streeft een compleet unieke stijl na. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Ieder interieurontwerp is afgestemd op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het resultaat af van het soort ruimte: woonst of publieke ruimte. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten schitteren van je bouwproject in Booitshoeke.

Trotse architecten, mooie totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. In Vlaanderen hebben we al kunnen meewerken aan verschillende grote projecten. We werkten al samen met bedrijven, particulieren én horecazaken. En alhoewel we tevreden terugblikken op al onze realisaties, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we voor Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een mooie uitdaging die we binnen een bepekte tijdspanne wisten af te werken. Het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we ook totaal renoreveren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Booitshoekse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Booitshoekse project

Word je helemaal vrolijk van verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een persoonlijke interieurontwerper toe die jouw project in Booitshoeke helemaal opvolgt en ontwikkelt. We stippelen een plan uit en zorgen ervoor dat alle opdrachten binnen een respectabele tijdspanne worden uitgevoerd. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke moeilijkheden. Op die manier garanderen we een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw zaak of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Kom dan zeker eens bij ons langs. We luisteren naar jouw verwachtingen en stellen een concreet plan op. Je kan je bouwproject in Booitshoeke gegarandeerd overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!