Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw zaak of woonst in Borgerhout is het ons doel om je volledig te ontzorgen. We doen dat door het interieurplaatje over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen – met toewijding voor de kleinste details – een plan dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Borgerhout jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Borgerhoutse project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo jouw partner in crime. Je krijgt van ons een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toegewezen die jouw project in Borgerhout compleet opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Iedere interieurarchitect streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook bij ons is dat het geval. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch en warm. We focussen ons op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte volledig afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een huis of publieke ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten fonkelen van je bouwproject in Borgerhout.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. We kregen de kans om over heel Vlaanderen mee te werken aan diverse projecten. Zowel voor bedrijven, particulieren als horecazaken gingen we aan de slag. Met grote tevredenheid blikken we terug op al onze realisaties, maar er zijn wel enkele hoogvliegers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Borgerhoutse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Kan jouw onderneming of huis een nieuw, fris interieur gebruiken? Kom dan zeker eens bij ons langs. We polsen naar je verwachtingen en gieten die in een concreet plan. Je kan je bouwproject in Borgerhout hoe dan ook overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!