Bij Okyo gaan we niet voor minder dan perfectie. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woonst in Borgloon is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en uiteenlopende houtsoorten. Het eindresultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Borgloon jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Borgloonse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een hoogst-persoonlijke interieurontwerper toegewezen die jouw project in Borgloon volledig uitwerkt en opvolgt. Bij het opstellen van de planning houden we ook time management nauwlettend in de gaten. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Een persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische en warme stijl. We focussen ons op het gebruik van degelijke materialen en een gedetailleerde afwerking. Iedere ruimte stemmen we af volgens de behoeften van degene die erin moet vertoeven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Borgloon te laten schitteren.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Okyo blikt met veel trots terug op haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia volledig renoveren. Foto’s van de eindresultaten kan je terugvinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Borgloonse bouwproject? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woning nood aan vernieuwing? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Borgloon om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.