Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurontwerper van jouw onderneming of huis in Bossuit is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze vakspecialisten. We ontwerpen een plan dat volledig afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details. We maken daarbij gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Bossuit jarenlang van een smaakvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Bossuitse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Okyo helpt je er graag mee. Je krijgt een hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect toegewezen die jouw project in Bossuit volledig opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een strikt tijdsschema. De communicatie laten we altijd helder verlopen. We houden je op de hoogte van alle evoluties en mogelijke complicaties. Je mag zeker zijn van een aangename samenwerking met een feilloos interieur als resultaat.

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden al meewerken aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Alhoewel we met trots terugblikken op al onze verwezenlijkingen, zijn er toch een paar uitblinkers. Zo werkten we samen met Celis – handelaar in bouwmaterialen – om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we volledig overnemen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Wil jij ons architectenbureau ook loslaten op jouw Bossuitse bouwproject?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurdesigner streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. Verfijnde afwerkingen en het gebruik van duurzame materialen zijn zaken waar we graag op inzetten. Verder zorgen we ervoor dat elke ruimte compleet afgestemd is op degene die erin moet vertoeven. Of het nu gaat om een publieke ruimte of huis, Okyo haalt het onderste uit de kan. Onze interieurarchitecten doen er alles aan om jouw bouwproject in Bossuit te laten fonkelen. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw begin?

Heeft jouw onderneming of woonst nood aan een nieuw, fris interieur? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bossuit om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.