Okyo staat voor klassewerk. Als interieurontwerper van jouw onderneming of woning in Bottelare nemen we al je zorgen weg. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van natuurlijke, duurzame materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, rust en finesse uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Bottelare jarenlang van een uniek interieur met een smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Als interieurdesigner probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Dat is ook bij ons het geval. Okyo laat zich kenmerken door een minimalistische, maar warme stijl. De focus ligt op het gebruik van duurzame materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Jouw bouwproject in Bottelare laten schitteren is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben.

Alleen de beste kwaliteit voor jouw Bottelaarse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. Je krijgt een persoonlijke interieurontwerper toegekend die jouw project in Bottelare volledig opvolgt en uitwerkt. Er wordt een plan opgesteld dat voldoet aan een streng tijdsschema. Verder houden we van transparante en heldere communicatie met de klant. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo garanderen we een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Trots op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar verwezenlijkingen. We werkten mee aan uiteenlopende projecten over heel Vlaanderen. We gingen aan de slag voor zowel bedrijven, particulieren als horecazaken. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar uitblinkers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend project dat we binnen een zeer korte tijdspanne wisten af te werken. Ook in Genk mochten we het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia totaal opknappen. Foto’s van de resultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Bottelaarse bouwproject? interieurdesign Casa Paglia met verwerking van natuursteen

Klaar voor een nieuw begin?

Wil je het interieur van jouw huis of zaak graag een opknapbeurt bezorgen? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bottelare om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt resultaat.