Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw woonst of onderneming in Bovekerke is het ons doel om je compleet te ontzorgen. Dat doen we door het interieurontwerp helemaal over te laten aan onze professionals. Met de nodige zorg en aandacht voor de kleinste details stellen we een plan op dat compleet afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, warmte en rust uit. Onze binnenhuisarchitecten maken telkens weer het verschil en zo geniet jij in Bovekerke jarenlang van een uniek interieur met smaakvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Bovekerkse project

Wil je graag een verfijnd, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. We wijzen je een hoogst-persoonlijke interieurdesigner toe die jouw project in Bovekerke helemaal ontwikkelt en opvolgt. Er wordt een plan opgesteld met strikte time slots. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kunnen we een spontane samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Architectenbureau Okyo is trots op haar realisaties. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo mochten we de filialen van Celis – handelaar in bouwmaterialen – in een nieuw jasje te steken. Een uitdagend en groot project dat we toch binnen een mooie tijdsmarge wisten af te ronden. Ook de renovatie van het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we compleet overnemen. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Al zin om jouw Bovekerkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een persoonlijke, warme stijl

Iedere interieurontwerper streeft ernaar zijn of haar eigen stijl uit te bouwen. Ook voor ons geldt die bewering. Bij Okyo gaan we voor een minimalistische, maar warme stijl. We leggen de nadruk op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Uiteraard hangt het eindresultaat af van het soort ruimte: een publieke ruimte of huis. Jouw bouwproject in Bovekerke laten stralen is het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan het interieur van jouw zaak of huis wat opfrissing gebruiken? Twijfel dan niet om ons te contacteren. We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Met alle vertrouwen kan je je bouwproject in Bovekerke overlaten aan onze interieurarchitecten.