Bij Okyo streven we perfectie na. Als interieurarchitect van jouw onderneming of woning in Brasschaat ontzorgen we je totaal. Hoe precies? Door het interieurdesign over te laten aan onze vakspecialisten. Met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details ontwerpen we een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij maken we gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en verschillende houtsoorten. Het resultaat is een baken van rust, finesse en warmte. Telkens weer maken onze binnenhuisarchitecten het verschil en geniet jij in Brasschaat jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. renovatiewerken bij celis met verwerking van natuursteen

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots kijkt Okyo terug naar haar verwezenlijkingen. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Met veel tevredenheid blikken we terug op onze projecten, al zijn er toch een paar hoogvliegers. Zo gaf Celis – handelaar in bouwmateriaal – ons de kans om enkele filialen in een nieuw jasje te steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we de renovatie van restaurant La Posta-Casa Paglia uitvoeren. Foto’s van de eindresultaten zijn terug te vinden op deze pagina. Sta jij ook al te popelen om jouw Brasschaatse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau?

Een hoogst-persoonlijke, warme stijl

Als binnenhuisarchitect bouw je een eigen, unieke stijl uit. Dat is ook bij ons het geval. De stijl die Okyo navolgt is warm en minimalistisch. De focus ligt op het gebruik van degelijke materialen en een verfijnde vormgeving. We zorgen er verder voor dat elke ruimte helemaal afgestemd is op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een openbare ruimte of woonst, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het uiteindelijke doel? Jouw bouwproject in Brasschaat laten schitteren.

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Brasschaatse project

Wil je graag een smaakvol, luxueus interieur waarbij het kleinste detail de nodige aandacht krijgt? Dan ben je bij Okyo aan het juiste adres. Jouw project in Brasschaat wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke interieurdesigner. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om melding te geven van nieuwe evoluties of mogelijke complicaties. Op die manier staan we in voor een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als resultaat. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Heeft het interieur van jouw onderneming of woonst nood aan vernieuwing? Maak dan zeker een afspraak bij één van onze experts. Aan de hand van het overleg stellen we een plan op dat aan al je verwachtingen voldoet. Je kan je bouwproject in Brasschaat zonder twijfel overlaten aan onze interieurarchitecten. Okyo maakt er wat moois van!