Bij Okyo streven we naar het allerbeste. Als interieurdesigner van jouw woning of onderneming in Bree is het ons doel om je helemaal te ontzorgen. Dat doen we door het interieurplaatje volledig aan onze professionals over te laten. We ontwerpen een plan dat helemaal afgestemd is op jouw verwachtingen, met de nodige zorg en toewijding voor de kleinste details. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het eindresultaat straalt warmte, klasse en rust uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Bree jarenlang van een uniek interieur met een stijlvol karakter. interieurrenovatie bij Celis

Trotse terugblik op onze mooie totaalprojecten

Okyo draagt haar realisaties met trots. Wij konden onze stempel drukken op verschillende projecten over heel Vlaanderen. Zowel voor horecazaken, particulieren als bedrijven gingen we aan de slag. Op al onze verwezenlijkingen blikken we met tevredenheid terug, maar er zijn toch een paar hoogvliegers. Zo kregen we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – de kans om hun filialen in een nieuw jasje te steken. Een groot project dat we toch binnen een beperkte tijdspanne wisten af te werken. Ook de renovatiewerken van restaurant La Posta-Casa Paglia in Genk mochten we uitvoeren. Foto’s van de resultaten zie je terug op deze pagina. Kriebelt het bij jou ook al om ons architectenbureau los te laten op jouw Breese bouwproject?

Interieur van hoge kwaliteit voor jouw Breese project

Leef je voor verzorgde en luxueuze interieurs waarbij het kleinste detail de nodige toewijding krijgt? Okyo helpt je er graag mee. Jouw hoogst-persoonlijke interieurarchitect werkt je project in Bree uit en volgt alles op de voet. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Wat betreft de communicatie kiezen we voor een transparante en heldere aanpak. Je blijft steeds op de hoogte van alle evoluties en potentiële complicaties. Zo kunnen we een vlotte samenwerking garanderen met een feilloos interieur als resultaat.

Warme stijl met hoogst-persoonlijke uitstraling

Als interieurarchitect probeer je een unieke en eigen stijl uit te bouwen. Ook wij gaan niet voor minder. Bij Okyo gaan we voor een warme, maar minimalistische stijl. Het gebruik van degelijke materialen en gedetailleerde afwerkingen zijn zaken waar we graag op inzetten. Elke ruimte stemmen we af op degene die erin moet verblijven. Of het nu gaat om een woning of openbare ruimte, Okyo haalt het onderste uit de kan. Het enige doel dat onze interieurarchitecten voor ogen hebben is het laten stralen van je bouwproject in Bree. interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuw hoofdstuk?

Kan het interieur van jouw zaak of woning wat vernieuwing gebruiken? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. Aan de hand van jouw eisen stellen we een concreet plan op. De interieurarchitecten van Okyo toveren je bouwproject in Bree om tot een verfrissend en tot in de puntjes afgewerkt eindresultaat.