Bij Okyo doen we niet mee aan half werk. Als interieurontwerper van jouw huis of zaak in Breendonk nemen we al je zorgen weg. Dat doen we door het design van jouw interieur over te laten aan onze professionals. Met aandacht voor de kleinste details en de nodige zorg ontwerpen we een plan dat totaal afgestemd is op jouw verwachtingen. Daarbij zetten we in op het gebruik van degelijke, natuurlijke materialen zoals natuursteen en diverse houtsoorten. Het resultaat straalt klasse, rust en warmte uit. Zo kunnen onze binnenhuisarchitecten telkens weer het verschil maken en geniet jij in Breendonk jarenlang van een stijlvol interieur met een uniek karakter. interieurrenovatie bij Celis

High-end interieur voor jouw Breendonkse project

Zijn verzorgde, luxueuze interieurs met gedetailleerde afwerkingen helemaal je ding? Dan is Okyo the place to be. Jouw project in Breendonk wordt totaal uitgewerkt en opgevolgd door je hoogst-persoonlijke binnenhuisarchitect. Er wordt een plan opgesteld dat we koppelen aan een haalbaar en vlot tijdsschema. Verder dragen we transparante en heldere communicatie met de klant hoog in het vaandel. We nemen regelmatig contact met je op om te rapporteren over de stand van zaken. Zo kan je rekenen op een vlotte samenwerking met een feilloos interieur als eindresultaat.

Persoonlijke stijl met warme uitstraling

Een goede binnenhuisarchitect creëert zijn of haar unieke stijl. Dat geldt ook voor ons. De stijl die Okyo navolgt is minimalistisch, maar warm. We leggen de nadruk op het gebruik van duurzame materialen en een gedetailleerde afwerking. Elke ruimte wordt helemaal afgestemd op degene die erin moet verblijven. Er wordt daarbij uiteraard een onderscheid gemaakt tussen een openbare ruimte of woonst. In the end hebben we maar één doel voor ogen: jouw bouwproject in Breendonk laten fonkelen.

Trots terugblikken op onze totaalprojecten: van ontwerp tot realisatie

Met veel trots draagt Okyo haar realisaties. Over heel Vlaanderen werkten we al mee aan diverse projecten. Zowel voor horecazaken, bedrijven als particulieren gingen we aan de slag. Alle voorgaande projecten vormen een mooie herinnering, al zijn er toch een paar uitblinkers. Zo mochten we van Celis – handelaar in bouwmaterialen – enkele filialen in een nieuw jasje steken. Dit uitdagende project wisten we binnen een zeer korte tijdspanne af te werken. Ook in Genk mochten we aan de slag voor het Italiaanse restaurant La Posta-Casa Paglia. Foto’s van de eindresultaten vind je terug op deze pagina. Al zin om jouw Breendonkse bouwproject over te laten aan ons architectenbureau? interieurontwerp met natuursteen bij Casa Paglia

Klaar voor een nieuwe start?

Kan jouw onderneming of woning een nieuw, fris interieur gebruiken? Deel je ideeën dan zeker met ons. Na het eerste overleg stellen we samen een plan om dat aan al je eisen voldoet. Laat je bouwproject in Breendonk over aan onze interieurarchitecten en we maken er gegarandeerd wat moois van!